Art of Touch Dr. Hauschka Weleda Pilates Coaching Virksomhedsløsninger Links Kontakt

 
ART OF TOUCH

PRODUKT

WORKSHOPS

C.V.

Art of Touch bygger på et bæredygtigt koncept som varetager en interesse for at værne om menneskers sundhed, naturen, miljøet og klimaet.

Det sker med omtanke i valg af hudpleje til behandlinger, samarbejdspartnere og ikke mindst bankforbindelse. Du har derfor en garanti for at nogle af dine penge går til velgørende formål ved hvilket som helst produkt du ønsker at vælge fra Art of Touch udbud af Behandlinger, Hudpleje, Workshops, Pilates, Coaching og Spa-rejse.
 

Jeg har igennem flere år modtaget behandlinger af Henrijette - massage og hudbehandlinger.
Behandlinger på et meget "højt plan" og med det mener jeg - fuldendte. Mit hele "Jeg" - bliver taget i betragtning. Fra entre til finale er der fokus på mit velbefindene. Pragtfuldt.

Zitta de Fries
(Koregraf bl. a. Cirkus Revyen 2008)
 
 

Da jeg for ca. 5 år siden stiftede bekendskab med Henrijette havde jeg problemer med irriteret og ustabil hud. Igennem et år fik jeg 6-7 behandlinger samt råd og vejledning til hvordan jeg skulle pleje min hud og efter ca. 1 år kunne jeg se en kæmpe forskel. Min hud er i dag stabil og jeg bruger stadig dagligt Dr. Hauscka's produkter efter den professionelle vejledning jeg har fået fra Henrijette

Pernille Vesterdal / Hotelchef
DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

 
  Henrijettes behandlinger har været utrolig gode for mig. Jeg er 16 år og går selvfølgelig op i mit udseende, hvor pæn hud jo er et ”must”. Jeg har gået hos Henrijette i et godt stykke tid nu, og min hud er blevet meget pænere. Det gode ved at gå os hende er, at man er i hyggeligt selskab og jeg har altid følt mig virkelig oplyst om de cremer mm. jeg får i ansigtet. Vi har også altid en snak om, hvor godt jeg har klaret det med at bruge de cremer hun har anbefalet mig. Det ender næsten altid men en lille peptalk, og jeg bruger nu cremerne relativt flittigt. Yderligere kan jeg godt lide de cremer hele hendes behandling er bygget op over. Cremerne i samspil med behandlingen stræber nemlig efter at give mig en hud i balance, altså en pæn og sund hud - og er efter min opfattelse også det jeg har opnået, jeg er i hvert fald meget tilfreds med min hud nu. 

Philip Ryge Christensen