Art of Touch Dr. Hauschka Weleda Pilates Coaching Virksomhedsløsninger Links Kontakt

 
ART OF TOUCH

PRODUKT

WORKSHOPS

C.V.

     
Weleda for mor og barn
295,-
Barnets første pleje, uden hudpleje, med hudpleje.
Hvornår, hvordan og hvor ofte er det aktuelt at anvende hudpleje med omsorg for barnet på den sunde måde. Tips til den gode pleje og afslapning for dig som er mor til små børn.
 

Sund hudpleje for unge under 20 år
250,-
Gennemgang af Dr. Hauschka Hudpleje fra rensning af huden til dagpleje og intensiv pleje til regulering af huden ved urenheder, tørhed og hud i ubalance. Til dig som ønsker en sund, enkel og ren hudpleje.  

Dr. Hauschka make-up
395,-
En workshop hvor der bydes på tips og idéer til din make-up. På den helt enkle måde, trin for trin fra en let og naturlig dagmake-up til det mere festlige. Dr. Hauschka make-up er let og helt naturlig. Der arbejdes med spejle og produkter så du ved hvordan du gør med make-up fremover.  

Basis hudpleje for mænd
395,-
Workshoppen byder på basis hudpleje med produkter som tager hensyn til hud der bl.a udsættes for hyppig barbering. Anvend kropspleje og / eller badepleje som ”værktøj” til ”kvik mig op om morgenen”, afstressning, afslapning. Tips til genveje for velbefindende i hverdagen på den enkle og sunde måde. Der anvendes produkter fra Dr. Hauschka og Weleda.  

Dr. Hauschka hudpleje for kvinder
475,-
Få indsigt i Dr. Hauschka hudpleje til sammensætning af produkter. Mærk hudplejen og oplev forskellen og forandringen ved den intensive pleje. Tillæg din hudpleje en ekstra kvalitet og få det gode virkning af den sunde pleje til dig selv. Gennemgang af rensning, intensiv pleje, dagpleje, regenererende pleje og natpleje. En aften med plads til spørgsmål, udveksling, hygge og grin. Medbring håndklæde 50 X 70 cm